Chocolate peanut - mango breakfast
Receptje voor 1 persoon:
- 120gr diepvriesmango (of verse)
- 1 bevroren banaan (een goed rijpe banaan ten minste 1 dag voordien in schijfjes snijden en in de diepvries steken)
- ongezoete amandeldrink
- 2 el pindakaas met chocolade
- 1tl cacao raw (pure ongezoete cacaopoeder)
- ongeveer 3 el granola lucuma & moerbeien
Neem de bevroren banaan, hou een 4tal schijfjes opzij voor bij de mango laag. Mix de overige banaan met een scheutje amandeldrink, cacao raw en pindakaas met chocolade. Start met een beetje amandeldrink, voeg eventueel nog wat toe tot je de gewenste dikte hebt. Het moet niet te vloeibaar zijn.
Doe onderaan een glas een paar schepjes granola. Giet er de pindakaas chocolade smoothie op.
Spoel je blender wat uit en doe er de mango in met de schijfjes banaan in die je opzij had liggen. Voeg weer wat amandeldrink toe en mix tot de gewenste dikte, zeker niet te vloeibaar maken. Giet de mango smoothie op de chocolade-pinda laag. Werk af met nog wat granola.