Appelazijn vanMattisson is puur en ongefilterd en is lekkerder van smaak dan andere merken.Echtebalsamico uit Modena koop je best niet in de supermarkt. Dit is geen echte balsamico van goede kwaliteit en zit vol met allerlei toevoegingen.
De ingedikte most en wijnazijn rijpen op open vaten van verschillende houtsoorten. Gedurende het rijpingsproces treedt natuurlijke verdamping op en wordt het vocht geabsorbeerd door de vaten. Eén jaar later giet men de balsamico…
De ingedikte most en wijnazijn rijpen op open vaten van verschillende houtsoorten. Gedurende het rijpingsproces treedt natuurlijke verdamping op en wordt het vocht geabsorbeerd door de vaten. Eén jaar later giet men de balsamico…
De ingedikte most en wijnazijn rijpen op open vaten van verschillende houtsoorten. Gedurende het rijpingsproces treedt natuurlijke verdamping op en wordt het vocht geabsorbeerd door de vaten. Eén jaar later giet men de balsamico…
De witte balsamico bestaat nog niet zo lang als de donkere. Doordat de donkere balsamico niet altijd een positief kleureffect heeft op bepaalde gerechten (denk maar aan zalm en balsamico, een perfecte smaakcombinatie, niet altijd…
Mattisson’s appelazijn is afkomstig van biologisch geteelde appels en wordt verkregen door fermentatie, waarbij de suikers van de appels worden omgezet in alcohol en vervolgens in azijnzuur door azijnzuurbacteriën. Dit…
Mattisson’s appelazijn is afkomstig van biologisch geteelde appels en wordt verkregen door fermentatie, waarbij de suikers van de appels worden omgezet in alcohol en vervolgens in azijnzuur door azijnzuurbacteriën. Dit…