Met Delucious heb ik een grote missie.

Ik ben Lucie. Een dromer, een doorzetter, een genieter en een chaoot. Met Delucious (een combinatie van het engelse woord delicious en mijn naam Lucie) heb ik een grote missie: laten zien dat gezond eten echt lekker is! Het geeft je energie en maakt je veel gelukkiger. Had iemand dit een paar jaar geleden tegen mij verteld, dan verklaarde ik hen voor gek.

De vicieuze cirkel

Vroeger stonden dagelijks op mijn menu allerlei koeken, chips en snoep. Ik at bijna nooit fruit en amper groenten. Mijn lichaam leefde van geraffineerde suikers en snelle koolhydraten. Het gaf mij  allerlei signalen die ik jarenlang negeerde. Ik sleepte mij letterlijk door de dag. Steeds moe, energieloos, hoofdpijn, regelmatig ontstekingen, overgewicht en daarbij een slecht humeur. Enkel als ik mijn ‘verslavende’ suikershot nam, werd het beter. Voor heel even... tot ik weer mijn volgende suikershot nam. Ik zat in een vicieuze cirkel.

 

             Een klik maken in je hoofd is de eerste stap.   

In mijn onderbewustzijn wist ik al jaren dat ik mijn leefstijl moest veranderen, maar ik wist niet hoe. In die tijd dacht ik ‘hoe cliché het ook klinkt’ dat gezond eten enkel bestond uit salades. Toen ik Sandra Bekkari toevallig zag koken op tv ging er voor mij een nieuwe wereld open. Voor het eerst zag ik dat gezond leven niet enkel bestaat uit salades eten en dat je zelfs nog kan snoepen. Ik kocht haar boeken en maakte ‘de klik’  in mijn hoofd. Alle snoep, witte suiker, witte bloem deed ik weg en maakte kennis met totaal andere en toen voor mij dikwijls onbekende producten. Die klik maken en suiker als een soort vergif bezien, is de eerste stap naar een nieuw kwalitatief leven. Het duurt een tweetal weken voor je afgekickt bent van de suikers. Wedden dat als je na twee weken van cola proeft die niet meer lekker smaakt? 

 

Het is geen dieet.      

Dikwijls heb ik de vraag gekregen “ben je nog aan het diëten?”  Ik volg geen dieet en geloof mij, diëten helpt niet! Je moet je leefstijl aanpassen, enkel dat is vol te houden. Het goede nieuws is, dat ik nog alles kan eten, maar dan op een gezonde manier. Als je voor 80% gezonde keuzes maakt, dan kan je voor 20% zondigen. Dus ik kan perfect van een ijsje, frietjes of een wijntje genieten en dat helemaal zonder schuldgevoelens. De boeken van Sandra Bekkari zijn een echte aanrader! Je vindt mijn getuigenis als sana ambassadeur in haar boek Fast food 2.

 

Je krijgt meer zelfvertrouwen.

Ik weet hoe moeilijk het is en hoe mensen zich voelen tijdens hun 'strijd' naar een gezonde leefstijl. We leven in een maatschappij waar de verleiding om fastfood en ander troep te eten heel groot is. Emo-eten is ook een heel groot probleem. In het begin lijkt het enorm moeilijk, maar vanaf het moment dat je lichamelijk het verschil voelt, wil je gewoon niet meer terug. Je krijgt automatisch meer zelfvertrouwen, hoe leuk is dat! 

 

Luister naar je lichaam.

Ieder persoon is anders en het is belangrijk om te leren luisteren naar je lichaam. Leer ook van je  lichaam te houden, want je hebt er maar één!  Doe alles in kleine stapjes. Pas bijvoorbeeld je ontbijt aan en ga regelmatig wandelen. Ik heb een nieuw leven gekregen en heb leren genieten van de kleine dingen en van de natuur. Het leven kan zo mooi zijn!

 

 Ik zou nooit iets kunnen verkopen wat ik zelf niet zou eten.

In mijn zoektocht naar gezonde voeding ben ik etiketten beginnen te lezen. Dit is enorm belangrijk, want veel producten lijken gezond, maar als je dan naar de ingrediënten kijkt, is het dikwijls een heel ander verhaal. Delucious staat voor gezonde, ambachtelijke en super lekkere producten die ik met veel zorg selecteer. Ze mogen zeker geen geraffineerde suikers of kunstmatige zoetstoffen, geen E-nummers of andere ongezonde toevoegingen bevatten. Enkel als ze aan mijn verwachtingen voldoen, komen ze in mijn assortiment.  Bij Delucious kan je 100% zeker zijn, dat er enkel natuurlijke ingrediënten inzitten. Ik zou nooit iets kunnen verkopen wat ik zelf niet zou eten!

 

Laat je inspireren.

Op Instagram deel ik regelmatig tips & tricks, nieuwe recepten, producten en een kijkje in mijn leven. Ik heb een eigen hastag en als je die gebruikt, dan kunnen we samen verbinden en elkaar met anderen onder die hashtag terug vinden. Heb je een product van mij gekocht, een receptje gemaakt, zit je in mijn facebookgroep of hou je gewoon van een gezonde leefstijl, gebruik onder je foto's #teamdelucious Zoek je lekkere gerechtjes, kijk dan zeker eens bij mijn recepten. Op Facebook ben ik ook actief en heb een toffe groep opgericht. Iedereen is welkom bij Happy healthy life  Als je vragen hebt, stuur mij zeker een mailtje of een berichtje.
info@delucious.be 

 

Markten & evenementen

Benieuwd waar je onze producten live kunt zien en proeven? Check dan mijn agenda.

 

Voor je lichaam zorgen is een investering.
Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

XXX Lucie

 

 

© 2022 - 2024 Delucious | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel