Biologische coconut amino's
Wat zijn Coconut amino’s?
Coconut amino’s zijn een populair alternatief voor traditionele sojasaus. Gemaakt van de gefermenteerde nectar van kokosbloesem gecombineerd met zeezout, bieden coconut amino's een heerlijke, licht zoete en hartige smaak. Dit veelzijdige ingrediënt wordt steeds vaker gebruikt in gezonde keukens vanwege de unieke smaak en de vele gezondheidsvoordelen.
Voordelen van Coconut amino’s
Coconut amino’s zijn glutenvrij, soja vrij en natrium-arm, dit in tegenstelling tot veel reguliere soja sauzen. Coconut amino’s zijn niet alleen gezond, maar ook duurzaam. Kokosbomen hebben weinig water nodig en leveren meerdere producten zoals kokoswater, kokosolie en bloesemnectar, wat bijdraagt aan een efficiënte landbouw. Coconut amino’s zijn een bron van calcium. Calcium draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling en is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Calcium is goed voor de kalkhuishouding en draagt bij aan een normale celdeling. Ook activeert calcium de natuurlijke energie in het lichaam, draagt het bij aan een sterk gebit, helpt het bij het normale werken van de spieren, ondersteunt het de spijsvertering en draagt het bij aan de normale werking van zenuwen.
Gebruik
Coconut amino’s zijn ontzettend veelzijdig en kunnen in tal van gerechten worden gebruikt, zoals marinades, roerbakgerechten, salade dressings, als dip of als vervanger van kruiden in soepen en stoofschotels.
- Inhoud: 250ml
- gluten-en sojavrij
- natrium-arm
- biologisch
ingrediënten | >50% Kokosbloesemnectar*, mangosteen*, water, zeezout, calciumcarbonaat (stabilisator). * Biologisch. |
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 752 kJ 180 kcal |
vet | <0,02 g |
vet waarvan verzadigd | 0 g |
koolhydraten | 44,1 g |
waarvan suikers | 33,5 g |
eiwitten | 0,8 g |
vezels | 1,6 g |
zout | 6,9 g |