Zwarte rijst noedels bio
Deze volwaardige zwarte rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan je gerechten. De biologische rijst van hoge kwaliteit en het traditioneel productie proces zorgen ervoor dat deze glutenvrije noedels zijdezacht en voedzaam zijn. Je kunt ze bakken met groenten of toevoegen aan salades en soepen. Je moet ze 3 min. laten wellen in heet water en dan kan je ze meteen gebruiken.
- Inhoud: 200g
- biologisch
- volkoren
- glutenvrij
- vezelrijk
Ingrediënten: volkoren rijstmeel, zwarte rijstmeel 20%
Voedingsaarde per 100g:
Energie kJ: 1503
Energie kCal: 355
Vet: 2.1
waarvan verzadigd: 0,7
Koolhydraten: 75
waarvan suikers: < 0,5
Vezel: 3,6
Eiwit: 7,4
Zout: 0,02
Klanten kochten ook
- Sandra Bekkari crackers oregano & zeezout
Deze crackers van Sandra Bekkari & Xavies zijn heerlijk krokant geroosterd en op smaak gebracht met oregano en zeezout. Ze worden in de oven gebakken en zijn van volkoren spelt, haver en roggezuurdesem. Een heel smaakvolle cracker…
€ 2,99