Penne van bruine rijst met quinoa & amaranth
Deze glutenvrije penne van bruine rijst, quinoa en amaranth is beter verteerbaar dan de klassieke pasta. Het wordt in Italië gemaakt en is van biologische kwaliteit. Lekker om zowel warm als koud te eten.
- Inhoud: 250g
- glutenvrij
- vezelrijk
- biologisch
Ingrediënten: Volle rijstmeel 75%, quinoameel 15%, amaranthmeel 5%, maismeel
Klanten kochten ook
tijdelijk niet verkrijgbaar
Knäckebröd volkoren roggeDeze heerlijke crackers worden gemaakt volgens een traditionele methode met volkoren roggemeel. Ze zijn lekker krokant. Ideaal voor lunch met zelfgemaakte hummus of guacamole of als gezonde snack. De crackers dragen demeter label,…
€ 2,30- Soba 100% boekweit noedels bio
Deze soba noedels zijn van top kwaliteit, ze worden traditioneel gemaakt in Japan in een familiebedrijf. Er zit niks in van toevoegingen, enkel 100% boekweitmeel. De pasta is glutenvrij en biologisch. Boekweit heeft een aparte…
€ 5,90 - Grote Karamella 300 g
Door de grote vraag achter een grotere pot Karamella is deze er nu ook in 300 g. Karamella is ongetwijfeld één van de heerlijkste notenpasta's. Ze bestaat uit de zoetste noten. Amandelen, cashewnoten en geroosterde hazelnoten.…
€ 12,60 - Bruine rijst noedels bio
Deze volwaardige rijstnoedels geven een Oosters accent toe aan je maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en het traditioneel proces zorgen ervoor dat deze glutenvrije noedels zijdezacht en voedzaam zijn. Heel lekker…
€ 4,40 - Kikkererwten pasta
Deze kikkererwtenpasta uit Italië is gemaakt van 100% natuurlijk glutenvrij kikkererwtenmeel. Kikkererwten zijn erg voedzame peulvruchten, rijk aan eiwitten en vezels.
∙ Inhoud: 250g
∙ glutenvrij
∙ biologisch
∙ rijk aan…€ 4,30